Salon 23 voor het 3de jaar leukste kapsalon van Zutphen.

De leukste kapsalon van Zutphen ||


Dankjewel voor het stemmen!

Iedereen mag het weten! Onze salon is officieel verkozen tot de leukste kapsalon van 2016 gemeente Zutphen! Ook zijn we 5e geworden van de hele provincie Gelderland met een gemiddeld cijfer van een 9,73 en daardoor ook nog eens een Golden Award verdient. Op 27 juni hebben wij tijdens de Award Show in het Corpus Experience Center in Oegstgeest de award in ontvangst genomen. Hier zie je een foto van dit bijzondere moment. Dit jaar lag de presentatie in handen van Dirk Zeelenberg ook wel bekend van de tv serie Divorce. Super gaaf toch! We zijn super trots op dit fantastische resultaat. Bedankt voor je stem en voor je steun!
13529061_498332367026827_2901024934414865539_n


OOK IN 2015 HEBBEN WIJ DE TITEL LEUKSTE KAPSALON VERKIEZING GEWONNEN!

Dit jaar hebben wij een award van de leukste kapsalon verkiezing in ontvangst mogen nemen.
Alle mensen die op ons gestemd hebben, SUPER bedankt!

Namens het hele team Salon 23.EPF_1003 (1)

Op 21 september 2015 vond de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon op het prachtige Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Voor het eerst werden daar alle gemeentewinnaars gehuldigd op het podium! Op deze schitterende locatie worden tevens de nummer 1, 2 en 3 van iedere provincie bekend gemaakt. Daarbij werd onthuld welke kapsalon de landelijke winnaar is, wie de Keten Awards hebben gewonnen en wie de Awards voor Creativiteit hebben behaald. Als kers op de taart werd de Leukste Kinderkapsalon van Nederland uitgeroepen én het Beste Leer/Stagebedrijf van Nederland.Kortom de place to be voor iedereen in de kappersbranche!

De presentatie lag in handen van niemand minder dan Kim Kötter


LEUKSTE KAPSALON VERKIEZING 2014!

Met de verkiezing leukste kapsalon van gemeente Zutphen hebben wij gewonnen met de meeste stemmen!! Met de categorie hoogste waardering staan wij met een 9.2 in de top 3. Van provincie Gelderland staan wij op de 7e plaats. Bedankt voor het stemmen!

Namens het hele team van Salon 23.


STICHTING HAARWENSEN

images

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan de Stichting HaarwensenStichting haarwensen maakt zich er hard voor om voor ieder kind dat om wat voor reden dan ook kaal is geworden een mooie pruik te maken en dat kosteloos aan de kinderen te geven en dat geeft natuurlijk bij ieder kind een mooie lach op het gezicht. Er zijn tegenwoordig zo veel kinderen die hun haar doneren aan deze stichting om voor zieke kindjes weer een pruik te maken en dat vinden wij als kapsalon echt super!!