5 juni 2023

Over ons

Een nieuwe kapsalon, een frisse start. Voor ons is het een droom die uitkomt! Een grotere salon die alle ruimte geeft, waar we meer klanten kunnen ontvangen en waar we onze liefde voor kapsels met nog meer mensen kunnen delen.
 
Wij, Jitske en Monique, hebben Salon 23 opgericht toen we 23 jaar oud waren. We kennen elkaar van de kappersopleiding en runnen Salon 23 al tien jaar lang met veel plezier. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met een hecht team van meiden. Zonder dit team zou Salon 23 niet bestaan. De liefde voor kleuren, knippen en haarstyling is iets wat we allemaal delen. Er wordt enorm hard gewerkt door het gehele team en tegelijkertijd ook hard gelachen. Het plezier is zeker aanwezig en dat stralen we allemaal uit.
 
De nieuwe salon heeft een chique uitstraling, een fijne entree en een kleurtafel waar je kan zitten zolang je haar in de kleur zit. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment aan haar producten in onze mini-shop.
 
Met de vernieuwing is ook het concept van Salon 23 iets aangepast. Vanaf nu wassen we standaard het haar van iedere klant. Deze wasbeurt zorgt ervoor dat je haar nog mooier wordt, zodat het kapsel met nog meer liefde geknipt kan worden en het er kwalitatief beter van wordt.
 
Ons doel is om voor jou een fijne beleving te creëren tijdens je bezoek. We denken graag met je mee, geven persoonlijk advies dat bij je past en zijn op de hoogte van de laatste trends. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kleuren, knippen, CC1 krullen knippen, balayage en het zetten van highlights. Ook maken we gebruik van professionele producten van Goldwell, Elumen, KMS, K18, KAPR en Curls Control. 
 
Het team laat zich voortdurend bijscholen en volgt cursussen. Zo hebben we net de CC1 methode afgerond om krullen te knippen. Dit is van belang voor zowel onze eigen ontwikkeling als voor de salon. Het opdoen van nieuwe kennis is iets waar wij altijd enorm naar uitkijken, want wat is er nou mooier dan nog beter worden in hetgeen waar je zo veel van houdt, om daar uiteindelijk mensen blij mee te maken. 
 
Enthousiast geworden? We werken op afspraak.
Boek op https://bjootify.com/salon/702ef7fb-50a9-453d-9c93-93a26562aef3 makkelijk en snel een afspraak of kom langs in onze salon.
Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of een mail sturen. 
 
 

Liefs,

Monique en Jitske team Salon 23