5 juni 2023

Professionele haarproducten

Wij werken met diverse professionele haarproducten. Zie hier onder ons assortiment.

KMS

Leg de basis van je coupe met de producten uit de `start´ lijn, bouw je stijl op, geef ‘m vorm, speel ermee. De producten uit de `style´ lijn zijn je creatieve tools. Perfectioneer je look met versteviging en vochtbescherming uit de `finish´ tot 3 dagen.

KAPR

Haren maken de man, jij maakt het haar.
Kom langs, ervaar de kwaliteit en heerlijke geuren van deze toffe herenlijn.
Het is gemaakt door professionals, verkocht door professionals zodat jij weet dat je kwaliteit in huis hebt ;)

CURLS CONTROL

Ben je op zoek naar dé perfecte haarverzorgingsproducten voor jouw krullenbos?

Krullen hebben een unieke structuur. Veel haarproducten bevatten ingrediënten die deze structuur niet ondersteunen. Krullend haar is voor 80% opgebouwd uit vocht.  Een goede hydratatie en voedende ingrediënten zijn dan ook essentieel! 

Curls Control bevatten natuurlijk oliën en hydraterende ingrediënten. Daarnaast zijn ze vrij van schadelijke stoffen als sulfaten, parabenen en siliconen. Deze ontwikkelde krullen producten zijn een aanwinst voor jouw haar! Zo kun je jouw krullen optimaal hydrateren, voeden en stylen. We hebben o.a twee voordeel totaal pakketten. De combinatie van de verschillende producten maakt zorgt voor het best mogelijke resultaat. Ben je benieuwd naar deze producten, weet je niet goed waar je moet beginnen? Kom gerust langs bij onze salon en laat je adviseren of boek een behandeling met CC1-krulkniptecniek voor een echte krullenbos. 

K18

Herstel beschadigd haar met K18 of voorkomen beschadigingen aan het haar door blondering, kleuringen of hitte tools. K18 is het eerste merk dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad, veerkrachtig en sterk haar dat aanvoelt als nieuw. Daarnaast is K18 zeer geschikt als voorbehandeling voor een chemische behandelingen om beschadiging voor te zijn.

Geeft GEEN tijdelijk effect! Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat.